به گزارش شهرآرانیوز؛ جمیله علمالهدی امروز، ۱۰ دی ۱۴۰۳، در دومین رویداد نشان مشهدالرضا(ع) که در سالن شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: آنچه انقلاب اسلامی شمرده شده و به بیان مقام معظم رهبری امروز مقاومت نامیده میشود، در کشاکش دو سیاست دینی و الحادی است.
وی افزود: از زمان شهادت شیخ فضلالله نوری تا شهادت آیتالله رئیسی، دو نوع مواجهه مردم با سیاست دینی قابلمشاهده بوده و این فاصله حدود ۱۲۰ ساله نشاندهنده بلوغ و رشد و تکامل سیاسی مردم است. در حماسه تشییع پیکر شهید رئیسی، همه متوجه رشد و تکامل سیاسی مردم شدند.
همسر شهید جمهور با بیان اینکه دال مرکزی سیاست، قدرت است، عنوان کرد: قدرت در سیاست دینی در خدمت حقیقت بوده، در حالی که در سیاست سکولار چه سنتی و چه مدرن در خدمت منفعت و همچنین در خدمت منافع گروهی، حزبی، نژادی و صنفی است.
دکتر علمالهدی ادامه داد: سیاستگذاران غیرمتدین و غیرمتعهد درصدد کسب و حفظ قدرت هستند و جریان حاکمیت را در کشورهای مختلف جهت استخدام مردم برای رسیدن به قدرت پیش میبرند، اما سیاست دینی در خدمت حقیقت است که حقیقت چیزی بهجز توحید نیست. اطاعت از رسول و خداوند برای هدایت مردم است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: در حال حاضر، نظام سلطه وحشتناکی ایجاد شده که امروز شرایط را بر مردم جهان بسیار سخت کرده و فقط جریان اسلامی در مقابل آن مقاومت میکند. این جریان، تنهاجریان مقاومت در برابر نظام سلطهای است که به استثمار انسان، زمین، طبیعت و حتی تاریخ و اجتماع میپردازد.
وی اضافه کرد: تصور آنها این است که مردم توده نفهمی هستند که احتیاج به مراقبتهای تودهای و حزبی دارند، اما انقلاب اسلامی بیش از ۱۲۰ سال است که رشد و تکامل پیدا کرده و مردم ایران نشان دادند نیاز به قیم، احزاب و گروهها ندارند، اگر صبوری میکنند بهخاطر ایمان به ولایت بوده، به همین دلیل تربیت سیاسی در بین مردم متدین مهمتر از بخشهای دیگر سیاسی است. باید به نقش زنان در این حوزه نیز توجه کرد.
همسر شهید جمهور با اشاره به اینکه تربیت سیاسی در جمهوری اسلامی از گهواره شروع میشود، توسط مادران و پدران رخ میدهد و فرزندان با ائمه آشنا میشوند، تصریح کرد: بالاترین قدرت در بین قدرتهای اجتماعی و سیاسی، قدرت باور و اعتقاد است که در گهواره شکل میگیرد.
علمالهدی گفت: شهید رئیسی یک نمونه بالارفتن بوده، وی توانست به آنچه آرزوی جوانان است، به قدرت، ثروت و شهرت جهانی برسد، اما لحظهای از تقواپیشگی دوری نکرد و شاید بهترین شکل تقوا را در اطاعت از رهبری فریاد کشید. همواره خود را سرباز رهبری میدانست، نه رقیب ایشان. شهید رئیسی خود را گزینه بدیل قدرت نمیدانست و تلاش کرد مدام پیروی از رهبری را به دیگران بیاموزد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اگر امروز شهید رئیسی بود، حتماً دوست داشت روی این شعار پیروی از رهبری و ولایت تأکید شود. امیدوارم جوانان از سیره شخصی و سیاسی وی به عنوان یک الگوی کامل، یاد بگیرند. گرچه این روزها سختیهای زیادی بر مردم ما و کشورهای منطقه وارد میشود، اما مسیر شهید رئیسی همچنان بدون هیچ نوع گسست و شکستی با توانایی کامل به دست جوانان، زنان بزرگوار و مردان سختکوش ادامه خواهد یافت.